Over DeZa

DeZa Vastgoed is een particuliere investerings- en beleggingsgroep met een heldere visie op vastgoed. Voor ons is onroerend goed meer dan een naamloos object waarvan alleen de verkoopprijs telt.

 

DeZa Vastgoed investeert met als doel om het zakelijke of particuliere gebruik te versterken. Met die lange-termijndoelstelling creŽren we nieuwe waarde voor onze projecten en daarmee rendement op geÔnvesteerd vermogen.

 

Hoe?
Bij elke investeringskans bekijken we of de positie van het project verstevigd kan worden, door renovatie, verfraaiing of het creŽren van nieuwe exploitatiemogelijkheden. Het pand met zijn gebruikers staat daarbij centraal. Gemeentelijke planvorming stelt de randvoorwaarden.

Zo'n strategie vraagt om meer dan alleen commercieel inzicht. Daarom vindt u bij ons een zeldzame combinatie van disciplines:

  • De bouwkundige kennis die nodig is om de ontwikkeling of renovatie van projecten op een zorgvuldige manier aan te sturen.
  • Gevoel voor ondernemerschap, waarmee we de zakelijke gebruikers van onze panden op de juiste manier kunnen ondersteunen.
  • Ervaring met de complexe organisatie die komt kijken bij het dagelijkse beheer van onroerend goed.

Met deze strategie heeft DeZa Vastgoed door de jaren heen een aanzienlijk portfolio opgebouwd met gevarieerde projecten. Van bloeiende buurtwinkelcentra tot monumentale zakenpanden op landelijke toplocaties.

 

Wij werken vanuit een krachtige eigen financiŽle onderbouwing met daarnaast een netwerk van investeringspartners. Die zijn net als wij van oordeel dat de combinatie van investeren, exploitatie en beheer een uitstekend middel biedt om een hoog rendement te halen uit vastgoedinvesteringen.

 

DeZa Vastgoed is gevestigd aan de
Henry Dunantweg te Alphen aan den Rijn
en wordt vertegenwoordigd door de directeuren,

 

Anja van der Toorn
&
Lacko Benedek