Beheer

Het beheren van vastgoed vraagt om ervaring en specialisatie. Niet alleen vanwege de financiŽle impact (het beheer genereert immers de feitelijke inkomsten), maar ook vanwege de diversiteit van taken.
 
Een beheerder moet bijvoorbeeld een complexe kostenanalyse kunnen maken om een evenwichtige huurprijs te kunnen berekenen, maar hij moet ook in actie komen bij een haperende verwarmingsketel. Bovendien vraagt een particuliere huurder om een andere benadering dan een zakelijke klant. De beheertaak draait dus om veelzijdigheid en flexibiliteit.
 
Bij DeZa Vastgoed is het beheer van de panden de verantwoordelijkheid van Beauvastgoed Beheer & Onderhoud B.V., een bv die onderdeel uitmaakt van DeZa Vastgoed.

Met deze zelfstandige beheermaatschappij geeft DeZa Vastgoed ruimte aan een team van ervaren specialisten en houdt tegelijkertijd deze kernactiviteit in eigen beheer.

 

Beauvastgoed Beheer & Onderhoud B.V. bestaat uit een klein team dat zich bezig houdt met financiŽle planning, administratie en het management van het technisch beheer. Voor zaken als onderhoud en reparaties worden gespecialiseerde bedrijven ingezet.


Uw onroerend goed beheren?


Naast de panden van DeZa Vastgoed beheert Beauvastgoed ook onroerend goed van derden. Wilt u als vastgoedeigenaar informatie over de beheerdiensten van Beauvastgoed? Neem dan gerust contact met ons op.